Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 08-11-2013 16:26:06
Elektronica & TV

Kortsluiting horloge


ik heb tegenwoordig de indruk dat de ene helft van de bevolking de andere helf bedrigt of oplicht.
betrouwbaarheid is slechts een woord geworden die nog in de grote van dalen word omschreven, het is bij de mens verdwenen


totale onzin....... kan het misschien niet.... maar dan ook heel misschien dat het horloge wel sluiting uit zichzelf heeft gemaakt.... makkelijke beoordelen hier vandaan als jet het horloge niet eens in je handen hebt gehad. misschien is deze juwelier wel heel betrouwbaar en is het horloge misschien wel spontaan kapot gegaan? misschien heeft ts wel de goedkope oplossing laten door door alleen het batterijtje te vervangen maar het horloge niet meer waterdicht te laten maken.hierdoor zijn waterdichte horloges na het vervangen van een batterij niet meer waterdicht zijn. het is dus ook een mogelijkheid dat er inderdaad water, zweet o.i.d. in is gelopen.... waardoor er kortsluiting is ontstaan.