Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jaap0558 - 10-11-2013 11:53:10
Computers & Telefonie

Windows 8-verkopen vallen tegen

Windhoos 8 een verbetering? ze blijven bij dat micros(ch)oft ook nog steeds met hun kop in de wolken lopen; wanneer gaan ze daar nu eens een fatsoenlijk marktonderzoek doen naar wat er werkelijk gewenst is onder het publiek.

men gaat er bij microsoft van uit dat als zij zeggen dat het zo is, dat dan de gehele wereld als een klootjesvolk ja en amen zegt tegen het plan. het wordt hoog tijd dat ze eens een keer goed op hun bek gaan, zodat ze eens gaan luisteren naar hun klanten.

en ondersteuning bij micros(ch)oft; je zoekt het maar uit bij een gebruikersforum! misschien maar beter ook, dan krijg je tenminste antwoord.

ik draai al mee in deze wereld sinds ms-dos 3, en ik ben, gezien de arrogantie die micros(ch)oft nog steeds tentoonstelt, verbaasd dat deze club nog steeds bestaat. ik had gehoopt dat ze sinds de intrductie van ms-dos 6.0 iets geleerd hadden (bij de eerste presentatie van dit 'geweldige' nieuwe besturingsprogramma startte dit niet op en werd er vanuit de zaal de suggestie gedaan om maar op dr-dos over te stappen, dat werkte tenminste!), maar kennelijk niet.