Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ra
rarabiblos - 10-11-2013 16:23:36
Auto & Vervoer

Autowassen op straat

Het is natuurlijk een feit dat auto wassen op straat niet goed voor het milieu is door de afvloeiing van diverse chemicaliën en zeepresten. nu is het wel zo dat wasstraten enorm veel water gebruiken en niet alles wordt opgevangen om te recyclen. daarbij komen ook schadelijke stoffen in het grondwater. dus zo milieuvriendelijk is de wasstraat niet. ook kan het schade brengen aan je lak en was het je auto niet echt goed schoon. daarnaast heb je andere opties die wellicht beter zijn.

een andere optie is het gebruik van producten waarbij je je auto kan wassen zonder het gebruik van water. ik heb hier zelf ervaring mee omdat ik milieuvriendelijk ben ingesteld en moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben. deze producten zijn biologisch afbreekbaar en om deze reden niet slecht voor het milieu. ook is een wasbeurt met dit spul velen malen goedkoper dan bij het wassen op conventionele manier. het houdt je lak perfect in staat en het resultaat is mega mooi. je auto lijkt net nieuw. ook blijft je auto langer schoon door het gebruik van deze producten. vooral dat je overal en altijd je auto kan wassen, zelf in een garage omdat je geen water nodig hebt. echt een aanrader.

dit is puur uit eigen ervaring en hiermee laat je aan de bovag zien dat er betere middelen bestaan dan je auto in een van hun wasstraten laten wassen;)

hieronder een lijst met aanbieders van deze producten:

http://www.noh2o.nl">http://www.noh2o.nl (goedkoopste)
http://www.drywash.nl">http://www.drywash.nl
http://www.ecogreenautoclean.nl">http://www.ecogreenautoclean.nl (nieuw vanuit amerika, zelf google wast hun auto's hiermee)
http://www.autowassenzonderwater.nl">http://www.autowassenzonderwater.nl/

laat maar weten wat jullie ervaring hiermee is...