Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ra
rarabiblos - 10-11-2013 17:17:17
Auto & Vervoer

Microvezeldoek veilig voor autolak?

Microvezel is de enige doek om je auto mee te wassen. zelfs met zand, vuil, insecten maakt het geen krassen op je lak. het gaat hierbij wel om de kwaliteit van de microvezel doek, de dikte, de hoeveelheid micovezels per vierkante cm en de grootte. veel microvezel doeken zijn van slechte kwaliteit en nemen niet zoveel vuil op. daarnaast zijn ze vaak te klein en krimpen ze in de wasmachine. zelf bestel ik bij http://www.noh2o.nl">www.noh2o.nl omdat ze daar het beste van kwaliteit zijn, erg groot, waardoor het handig is in het gebruik en het goedkoopst. ik ben daar zeer tevreden over. verder heb je ze ook bij de blokker en verschillende bouwketens, al is de kwaliteit daar minder van en zijn ze duurder. dit is puur uit eigen ervaring gesproken en probeer hier geen reclame mee te maken.

ik gebruik deze doeken regelmatig in combinatie met producten waarmee ik mijn auto was zonder water. aangezien de wasstraat krassen maakt op je lak en slecht voor het milieu is en daarbij ook duur, gebruik in sinds kort biologisch afbreekbare producten waarmee je je auto brandschoon krijgt. als ervaringsdeskundige raad ik iedereen aan om deze producten te gebruiken en dit in combinatie met een microfiber doek.

dit sluit naar mijn mening erg aan op het wassen zonder water en om die reden ook een overzicht van verschillende leveranciers op dit gebied:

www.noh2o.nl (beste prijs)
www.drywash.nl
www.autowassenzonderwater.com
http://www.ecogreenautoclean.nl">www.ecogreenautoclean.nl (nieuw in europa, in amerika gebruiken bedrijven zoals google deze producten)

graag hoor ik jullie ervaringen hiermee...