Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sp
spijker63 - 12-11-2013 20:41:40
Huishouden & Energie

Grote hoeveelheid wespenverdelger in huis vrij gekomen.

Zo moeilijk is het dus wel.

op 29 oktober hebben we een reactie ontvangen van van der velden. zeer teleurstellend want schoonmaakbedrijf van der velden geeft wederom geen antwoord op onze vragen.

1. welk verdelgingsmiddel is gebruikt ? van der velden schrijft :”wanneer u hierover nadere informatie wilt, dan zijn wij graag bereid om die informatie persoonlijk aan u bij ons op kantoor te verstrekken”.

2. graag willen wij een kopie van het vakbekwaamheidsdiploma ongediertebestrijding van de betreffende medewerker. van der velden schrijft :”wij zijn bereid om aan u de originele diploma’s te tonen”.

3. betaling van de door ons gemaakte schoonmaakkosten. van der velden zegt de door ons gemaakte kosten niet te vergoeden.

daar van der velden niet schriftelijk wil aangeven welk middel uiteindelijk in grote hoeveelheden vrijgekomen is, hebben we een afspraak met de directeur in amstelveen proberen te maken. ruim van te voren stelde wij voor 12 november om 11:00 uur. zoals te verwachten in dit dossier kregen wij daar geen reactie op. van der velden liet wederom niets van zich horen. op 11 november krijgen wij te horen dat de afspraak op 12 november niet door kon gaan. directeur richard piké wilde de afspraak minimaal uitstellen tot 22 november. weer ander halve week later. ik heb de afspraak nu gezet op 22 november 10:30 uur.

uiteraard nemen wij ondertussen contact op met de ggd.

kunnen we foto's op dit forum plaatsen ? en hoe doe je dat ?