Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-08-2005 20:24:20
Computers & Telefonie

De mazzel!!!

Triest besluit, maar ik kan het wel begrijpen. aan de kant van de kassa redactie is het oorverdovend stil en de ervaring heeft geleerd dat dit niet zal veranderen. je bent ambtenaar of je bent het niet hé?

mafkezen heb je tegenwoordig over het hele internet, het is zaak dat een moderator de boel in de gaten houdt. da gebeurt overigens wel op http://www.consumentenbond.nl">www.consumentenbond.nl hier zou niemand de kans krijgen de boel te verstieren. je zou hier eens kunnen kijken.

het is overigens wel opmerkelijk dat vele vaste gebruikers over elkaar heen rollen om te reageren op provocerende reacties. niet verstandig naar mijn mening, een geintje mag, maar neem het vooral niet serieus.