Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 19-11-2013 07:52:22
Auto & Vervoer

Gamma geld terug?

"https://www.gamma.nl/vacatures/gamma-bouwmarkten-met-de-franchisenemers]strongigamma/i[/b"> is een franchiseformule. de gamma-bouwmarkten zijn dus eigendom van zelfstandige ondernemers, de franchisenemers."

de klant mag er vanuit gaan dat elke werknemer serieus genomen mag worden.
als die 'dame' van de klantenservice zo over haar collega praat is dat niet alleen beledigend tegenover desbetreffende collega, maar verwacht zij dus ook dat elke klant een opleiding psychologie gevolgd moet hebben. gewoon schandalig van haar en niets anders.

"https://www.gamma.nl/klantenservice/ruilen-en-terugbrengen]istrong2/strong[/i">.voorwaarde is dat het artikel ongebruikt en onbeschadigd is en nog in de originele onbeschadigde verpakking zit. het recht van retourneren geldt ook indien, in alle redelijkheid, pas kan worden vastgesteld of het artikel voldoet door de blisterverpakking of andere eenmalige verpakking te openen. de verpakking mag niet onnodig beschadigd zijn."

het lijkt mij zeer sterk dat de manager/bedrijfsleider van ts eist, dat de plastic verpakking er bij moet zitten.
hoevaak ziet men dergelijke producten niet staan met een andere 'verpakking', die er blijkbaar later om gedaan is. het is m.i. dan ook onredelijk om te verwachten dat de in stukken gescheurde plastic verpakking erbij moet zijn.
om dat van ts te verwachten zou onredelijk zijn.

ik raad ts aan om terug te gaan en met de manager/bedrijfsleider te gaan praten.

in die gamma-winkel heeft maar één persoon een beperking en dat is die 'dame' van de klantenservice.