Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de eelco
de eelco - 19-11-2013 09:18:20
Auto & Vervoer

Filipijnen

[quote=valerius-2 schreef op maandag 18 nov 2013, 23:45][quote=olijfje3 schreef op maandag 18 nov 2013, 20:21]wat een flauwe opmerking zeg, je weet heel goed wat ik bedoel

olijfje3
die behoort dan ook in deze discussie thuis op dit soort zaken. laat ik maar niet verder op inmgaan ik kan in dit soort dingen die voor iedereen anders overkomen u geen verder u gedachte begrijpen.! malig is zoiets en dan zijn er altijd mensen die denken dat tv alleen voor hun uitzent.terwijl er ik weet niet hoeveel andere kanalen er zijn waar u iets naar u smaak kan bekijken.


valerius2 een hele dag op vele zenders het zelfde gelul om euro te smeken is niet alles waar dit terreur mijn mee lastig viel..
pakte vanochtend de krant en kon zo de helf door bladeren gezien het alleen maar ging over giro 555.
gisteren en vandaag op de radio alleen maar krom en stom gelul over giro 555.
iki kan wel zeggen van mijn krijgen ze geen cent maar daar heb ik helemaal geen zeggenschap over gezien de regering weer eens met onze belastinggeld de sinterklaas uithangt.




als u daar niet wil kijken dan slaat u toch een dag over met tv kijken.

?????????????????????...volgens mijn mag een persoon zelf bepalen of hij/zij wel of geen tv kijkt .......
1 grote walgelijke smeekbede om geld af te troggelen van mensen die menen goed te doen om geld te geven...