Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ki
kimmistyk - 20-11-2013 10:04:28
Geldzaken & Recht

Uitkering opgeschort

[quote=komsja schreef op dinsdag 19 nov 2013, 18:57]heb het zelf ook zoiets aan de hand gehad,en dat is een enorme inbreuk op je privacy.
er was bij mij een keer een doorzichtig plakkertje op m,n voordeur en kozijn geplakt om te kunnen zien of ik wel regelmatig thuis was oftewel of m,n voordeur regelmatig open en dicht ging.was toevallig niet elke dag thuis omdat ik me zoon aan het helpen was te verhuizen,moest ala minuut op het matje komen.maar het ergste was nog wel dat ze een tijdje later met twee man (1 man en 1 vrouw,want een vrouw let op andere dingen dan een man)aan de deur kwamen omdat ze via de klik lijn hadden gehoord dat ik samen zou wonen(wat niet zo was en is)
maar je bent verplicht om ze binnen te laten,en ik moest ze een rondleiding geven in mijn huis!!!!!
moest ze toegang geven om in de kasten op de slaapkamer te kijken,en op m,n badkamer om te kijken of er wellicht vrouwen dingen stonden,moest ze in m,n koelkast en vriezer laten kijken enz enz enz.
was daar woest over,en toen ze klaar waren heb ik gezegd dat ze op moesten donderen anders zou ik ze m,n huis uittrappen had het helemaal gehad.
maar ze mogen dat doen en geef je geen toestemming!!! dan kunnen ze je of korten of zelfs je uitkering stop zetten.

nou ik was dus erg verbaasd dat dit zomaar allemaal kan, ze hebben ook het recht om je te bespieden kwam ik gisteren achter. zodra je uitkering ontvangt geef je deel van je privacy weg zoals hun dat zeggen. wel vind ik het nog fair aangezien ik altijd hard werk voor me centen, maar door ziekte een halfjaar in de bijstand terecht kom ze me zo behandelen. terwijl wayongers hun leven lang geld trekken en nooit hoeven te verantwoorden. maar goed ik geloof je verhaal dus echt meteen, ik hoorde van een ander dat ze haar zelfs achtervolgde naar haar werk/winkel/school etc. ziek hoor die lui. ik ben der ook klaar mee ik hoop snel weer te kunnen werken en van dat geouwehoer af te zijn. vanmiddag afspraak bij mijn advocaat ben benieuwd...