Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kriekra
kriekra - 20-11-2013 14:57:37
Auto & Vervoer

Gamma geld terug?

Ik vind het niet erg klantvriendelijk van de gamma dat ze de trap niet terug nemen, ook al zijn ze dit niet verplicht. als ze er een stuk wikkelfolie omheen doen is ie weer veilig verpakt. ook slecht dat de afmetingen niet bekend waren, dat is informatie die m.i. op de verpakking moet staan. daarnaast is de bejegening van de klantenservicemedewerkster echt beneden peil.
mijn ervaring is dat gamma niet moeilijk doet met producten ruilen. zo had ik een keer een grote emmer mengverf terug gebracht omdat de kleur te erg afweek van de kleurstaal die ik had laten zien. daar kwam ik pas thuis achter toen de schilder ermee aan de slag ging.
ze namen de verkeerde verf weer retour en ik kreeg een emmer mee met de juiste kleur. (en dat ging om een hoger bedrag dan die trap)
het zal wel sterk van het filiaal af hangen hoe klantvriendelijk ze zijn.