Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-11-2013 18:03:25
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

Gezonheid is belangrijker dan geld en voor mij is een rechtsbijstandsverzekering echt een uitkomst van jawelste. ik heb sinds kort een webshop erbij,je moest eens weten hoe vaak mensen willen ruilen en er alles aan doen om het product te kunnen ruilen.de gruwelijkste leugens krijg ik naar mijn kop geslingerd.ik kan nu niet meer eten, ik kan de huur neit betalen, mijn man is bij me weggelopen, ik ben ziek dus ik heb er niets meer aan.

jammer dat het zo gaat ,.

als ik jou was zou ik geen webshop nemen, want dan moet je namelijk ruilen en dan krijg je pa echt gedoe.daar is een gewone winkel helemaal niets bij.

f.torres schreef op woensdag 20 nov 2013, 12:20: er zit trouwens wel veel prijs verschil in die verzekeringen zeg.

ik denk dat ik het toch maar ga doen.

vergeet niet dat er veel stress bij komt kijken en als ik het doorstuur naar een rechtsbijstand dan valt er wel een deel van de last van mijn schouders.

ik ga nu berekenen of ik hier een potje voor kan maken. als ik het kan missen dan ga ik het toch maar doen.

stress vermindering is me meer waard dan geld.geld maakt niet gelukkig zegt men .breuer schreef op maandag 18 nov 2013, 11:24: hoe vaak heb je nou zo iets meegemaakt?

moch je geen rechtsbijstandsverzekering nemen, wat heb je dan nu ondernomen om te voorkomen dat dit gebeurt of wat heb je gedaan dat het duidelijker is voor de klant?

heb je verzekeringen met elkaar vergeleken?

kun je niet beter eenmalig met een advocaat praten wat nou exact je plichten en rechten zijn?
kennis hierover zou als ondernemer niet verkeerd zijn zodat je weet waar je staat in een bepaalde situatie.

was er niet een tussen oplossing in deze situatie, dus niet of ander product of niets maar een andere oplossing?


rich mouse schreef op zaterdag 16 nov 2013, 13:54: als je het doet, dan heb je als voordeel wel dat je volledig kan procederen.
het opstarten van een zaak en de eventuele velen huiswerk voor een advocaat, brieven, emailtjes, faxen etc en dan een hoorzitting aanvragen, eventueel een 2e hoorzitting en hoger beroep, dan ben je wel 30000 euro verder. dan is dit echt een schijntje.

als je het niet doet en je krijgt hier niet zover mee te maken, ja dan is 2250 euro ook veel geld voor niets. als je wel rechtsbijstand verzekerd bent, dan ga je wel verder door in een zaak waardoor je bij een negatieve beslissing aan jou kant door de rechter zeker door gaat ermee en je waarschijnlijk bij dat antwoordt niet laat zitten, ben je niet rechtsbijstand verzekerd, dan laat je het na alle waarschijnlijkheid niet zo ver door gaan en zeker niet doorgaan naar een hoger beroep. de rede zal dan het financiele plaatje zijn.

ik denk er het volgende over: een huis, een auto etc laat je ook verzekeren ondanks je misschien nooit er iets mee zal gebeuren. maar je weet dat als er wat gebeurt bijvoorbeeld je huis brand af of je rijdt iemand aan waardoor je levenslang kan gaan betalen, dat je dan echt een veel groter probleem hebt.

het zijn allemaal keuzes in het leven die we allemaal moeten maken.

f.torres schreef op donderdag 14 nov 2013, 20:01: 1600 euro per jaar kost het als je volledig in gedekt wilt zij zegt men, na het uitzoeken blijk je dan niet eens in het ergste geval bij een porcedure van a tot z gedekt te zijn, hier moet je dan weer een aanvuling op doen wat dan totaal 2250 euro kost.kaasbroodje schreef op woensdag 13 nov 2013, 13:56: @f.torres,

mijn zzp verzekeringspakket kost slechts 70 euro per maand, en dat mag je afhouden dus is het zo duur nog niet. voor winkels kan het misschien wat duurder zijn maar zó duur is het nu ook weer niet denk ik. maar je kunt ook zeggen dat je het risico voor jezelf neemt. ik weet niet hoe vaak dit voorkomt bij u maar dat kunt u zelf inschatten. informeer eens bij uw bank en verzekeraars!