Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 21-11-2013 09:32:36
Auto & Vervoer

Gamma geld terug?

Begin nu wel een beetje nieuwsgierig te worden naar waar die trap dan wel niet voor gebruikt had moeten worden... maar dat terzijde.

je moet als huisvrouw en/of klusser zelf wel een beperking hebben als je een eenvoudige klus als iets opmeten niet kunt klaren. om dat dan af te schuiven op een medewerker van de gamma is te belachelijk voor woorden.

de gamma is overigens te prijzen dat ze ook iemand met een beperking in dienst nemen. zouden meer bedrijven moeten doen. dat die mevrouw haar collega voor schut zet, is inderdaad niet te prijzen, maar dat gaat jou niet aan. ik heb als huisvrouw trouwens geen enkele moeite met het inschatten van een advies van iemand die beperkt is. je had er ook nog iemand anders bij kunnen halen als je al twijfelde. verder had je ook de afstand tussen de treden kunnen meten. er stond immers wel een trap van 3 en 4 treden. zeker niet aan gedacht? beperking soms?

ben het er helemaal mee eens, dat je de verpakking niet om zeep had moeten helpen en gelijk had moeten controleren of ie wel de juiste maat had. ben je soms een man? die scheuren altijd alles wild open, terwijl je dit met een mesje feilloos open kunt snijden. die verpakking is trouwens ook nog eens bescherming voor die trap. niemand wil een trap kopen die al onder de krassen zit. ook niet voor 20% minder. ik niet in ieder geval.