Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pieterwolters - 21-11-2013 13:35:28
Geldzaken & Recht

Mijn buurman betaalt minder huur dan ik

[quote=diewilik schreef op woensdag 20 nov 2013, 17:11]zou het kunnen dat uw buurman minder inkomsten heeft, met die scheefwonen wetgeving gaan we dit meer meemaken.
rijke mensen tophuur
de rest lagere huur

maar dat werkt niet zo. om scheefwonen tegen te gaan is de huurverhoging inkomensafhankelijk. niet de initieele huur. pas als je een paar jaar daar woont gaan de huren flink uit elkaar lopen.

dit klinkt eerder als dat de verhuurder moeite had/heeft om de woningen te verhuren en dat ze daarom de prijs hebben verlaagd. maar eerlijk gezegd vind ik 450 euro voor 45 m2 nog steeds veel. ik huur een vrije sector appartement (bouwjaar 2010) van ruim 90m2 voor 780 euro/maand. en dat is inclusief luxe badkamer en keuken.