Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 22-11-2013 08:49:32
Voeding & Gezondheid

Zwarte piet

Tsonge olijfje3. zo midden in de nacht zitten mijmeren, da's niet gezond joh. maar inderdaad, vanuit de behoefte van een kind geredeneerd is het logisch dat we het kinderfeest een warm hart toedragen. een kind hunkert naar die gezellige sfeer en niet in het minst vanwege de cadeautjes. maar tegenwoordig is het in de meeste gezinnen een probleem om te verzinnen wat te geven, de kinderen hebben eigenlijk alles al.
vroeger kreeg je in tijden van armoe (bij ons thuis dus altijd) iets 'nuttigs'. sokken, een nieuwe trui of zoiets. tegenwoordig is dat minder nodig blijkbaar.

daarop floreert de middenstand. en productieland. onzinnig veel plastic in allerlei vormen, maar vooral met allerlei onzinnige, stompzinnige piepjes, ploefjes, plafjes en nog meer onnodig lawaai, daar gaat ook niet echt iets pedagogisch vanuit.

vroeger was de bromtol het enige speelgoed dat geluid maakte, een beetje blikkerig maar het plastic had de wereld in die tijd nog niet veroverd.