Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stefine12
stefine12 - 22-11-2013 13:00:00
Geldzaken & Recht

Mijn buurman betaalt minder huur dan ik

Het zou kunnen zijn dat uw buurman uit een woning komt, die op de nominatie staat om gesloopt te worden. hij betaalde daar misschien nog minder dan nu. dan wordt er een huurbeleid toegepast om de huur geleidelijk op te hogen.

u zegt echter dat de huur op de aangeboden site al 450 euro was. in dat geval zou ik via de site van de huurbond uw punten gaan berekenen en kijken of uw huur wel klopt! zo niet, dan hoort u met terugwerkende kracht uw teveel betaalde huur terug te krijgen. en om heel zeker te zijn dat het klopt zou ik ook de punten van het huis van de buurman berekenen.

misschien woont u op een hoekhuis en heeft u net even meer tuin, misschien heeft u dubbel glas en is uw huis goed geisoleerd terwijl dat van hem niet zo is. er kunnen heel veel (on)zichtbare verschillen zijn tussen woningen die het huurverschil kunnen verklaren!