Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
lange2h - 22-11-2013 13:10:35
Geldzaken & Recht

Mijn buurman betaalt minder huur dan ik

Bedankt voor de vele reacties.

het is een appartementencomplex uit 2001, slopen absoluut niet aan de orde. de woningen zijn identiek, zelfde tuin, zelfde afmeting, zelfde keuken, zelfde afmeting berging en beide geen hoekappartement. als ik de huur op basis van de punten bereken betaal ik de maximale prijs die voor de woning gevraagd mag worden, daar valt dus niks te halen. heb wel gelezen dat woningcorporaties eigenlijk zelden de hoofdprijs vragen voor een woning. en aan de huurprijs van mijn buurman te zien klopt dit.

betreffende het salaris:
het klopt dat mijn buurman op het moment dat hij erin kwam geen baan had en dus een lager salaris had dan ik. maar de rollen zijn inmiddels omgedraaid en heeft hij een fulltime baan en ben ik binnenkort werkeloos. zou dit dan betekenen dat ik een nieuw contract zou mogen aanvragen op basis van mijn huidige salaris?