Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 22-11-2013 13:36:40
Geldzaken & Recht

Mijn buurman betaalt minder huur dan ik

[quote=lange2h schreef op vrijdag 22 nov 2013, 13:10]zou dit dan betekenen dat ik een nieuw contract zou mogen aanvragen op basis van mijn huidige salaris?


nee, zo werkt dat niet, u heeft de woning toen met die huurprijs geaccepteerd. wel zal het van invloed zijn op de jaarlijkse huurverhoging en misschien komt u binnenkort in aanmerking voor (meer) huursubsidie.

en ik lees klik http://www.geldenrecht.nl/artikel/2013-07-30/huurverlaging-bij-lager-inkomen">hier dat de jaarlijkse huurverhoging van dit jaar kan worden teruggedraaid als het inkomen daalt. verdiep u daar ook eens in, misschien valt daar nog wat te behalen.

€600,- voor een woning van 45 m2 (sorry, in mijn ogen een kippenhok) vind ik overigens een idioot hoge huur. u zult dan wel een riante tuin hebben.