Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-11-2013 19:56:17
Auto & Vervoer

Nationalerijbewijsdienst

Hier is er nog een die door de nat.rijbewijs dienst is in geluisd.
afspraak gemaakt via de telefoon, op tijd betaald, maar 1 week voor de datum word ik opgebeld om de datum te kunnen verzetten naar 2 dagen eerder. ipv. 14 nov.naar 12 nov. rijschool had op 14 nov. een examen om die tijd. kon wel om 1900 uur 's avonds, dus maar gezegd dat 12 nov. goed was.
jammer maar helaas om 0900uur geen rijschool op 12 nov. gebeld met de nrd, deze snapten er niets van. ze moest even bellen met de rijschool en belde wel terug om het verhaal uit te leggen.
wat bleek de rijschool had de papieren niet gehad dat er een andere datum was gepland, foutje van de nrd. maar geen nood we gaan het oplossen. mijn oplossing geef het geld maar retour ik heb er geen vertrouwen meer in. ik wacht nu al 2 weken op een refund, maar denk dat ik straks ook maar ga werken als de nrd en er een deurwaarder op af stuur. zag afgelopen een mooie serie: real penoza
hierbij kwam een kantoor in voor genaamd trust lijkt me wel een geschikte partij voor hun.
hoop toch echt dat ze gaan betalen anders word het een gebed zonder end en daar pas ik voor.
groet
chris