Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ti
tien - 28-11-2013 13:19:31
Winkels & Webshops

Lidl weegschalen vaak incorrect

Dit probleem had ik van de zomer opgemerkt en heb toen 2 x het hoofdkantoor hierover gebeld. verder een aantal keren tegen de medewerkers/managers van de winkel gezegd en elke keer corrigeerden ze dan de weegschaal maar blijkbaar wordt dat niet dagelijks bij het opstarten van de kassa's gedaan.
het wordt zéker niet veroorzaakt doordat de cassiere de plastic zak vasthoudt of zo maar je kunt het zelf overigens checken want bij elke kassa is er ook een digitaal schermpje waar je dit kunt aflezen. als deze op 0 staat voordat ze gaan wegen is het goed. de afgelopen maanden heb ik zó vaak er een opmerking over gemaakt dat ik de moed heb opgegeven dus nu check ik als ik iets te wegen heb eerst dat schermpje en als deze niet op 0 staat dan vraag ik de cassiere deze op 0 te zetten.