Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

valerius-2
valerius-2 - 01-12-2013 19:35:19
Elektronica & TV

Koop nooit samsung

[quote=komsja schreef op zondag 1 dec 2013, 15:18]geachte tanteriet
ik heb weliswaar een wat oudere (lcd) tv van samsung type: le-40a552 en daar kan je met teletekst ook niet de subpagina,s makkelijk met 1 knopje van links naar rechts bekijken,maar wel doormiddel van eerst het knopje (pre-ch) in te drukken want dan kan dat wel,er zijn meer tv,s die zo werken(staat allemaal in het boek gebruik aanwijzingen.wat betreft koptelefoon aansluiting:als je de tv aansluit op een tuner-versterker kan je het geluid van de tv overal vandaan halen en kiezen waarvandaan het geluid wel of niet mag komen.
wat niet wil zeggen dat ik de samsung tv,s de hemel in prijs want heb mijn tv (le-40a552) nu 5 jaar (toen ik hem kocht was hij nog maar net op de markt)
na 1 week hattie al kuren,maar om een lang verhaal kort te maken,de tv is 4 keer gerepareerd,en wat denk je wat!!!! afgelopen vrijdag weer dezelfde kuren (gaat na twee keer pas aan) oftewel de vernieuwde connectoren (voeding) zijn na 2 jaar alweer kapot,reparen kost ongeveer 200 eurie,oftewel beter een nieuwe tv kopen.
dus vallen uw ongemakken wel mee lijkt me

het eerste punt is gereageerd op deze subpagina knop maar er is daar nog niet op gereageerd