Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jansje
jansje - 03-12-2013 17:19:14
Voeding & Gezondheid

Mag een verzorgingshuis geld vragen, voor het opbaren op eigen kamer?

Lieve mensen.

het heeft even geduurd, voordat ik u antwoord kon geven. vanochtend kregen wij wederom de herinnering voor de kosten. nu stond er de brief bij, die mijn zusje heeft ondertekent. ook stond er een telefoonnummer bij van een bestuurslid. die meneer heb ik gebeld, hij gaf mij het advies om alles op mail te zetten, en naar hem te sturen ( omdat wij inmiddels zover waren, dat wij geen contact meer wilden met de directie van het tehuis ) hij ging dan voor ons de mail intern versturen en naar yarden.
het volgende is het resultaat van deze meneer, de eerste die echt naar mij luisterde.


dag mevrouw de jong,

na overleg met helma meeuwissen kan ik u meedelen dat de blinkert de factuur van €210 intrekt. wij zullen dat laten weten aan yarden.
als u nog vragen heeft, kunt u mij bellen of mailen.

met vriendelijke groet,

onze poot stijf houden heeft dus uiteindelijk resultaat opgeleverd. ook namens de bemoeienis van deze meneer. u snapt dat ik geen naam hier bij zet van deze meneer.
maar wij zijn zoooo blij.

hartelijk dank voor al uw meedenken.
tijger1. dank je wel , je hebt ons reden gegeven om door te zetten.

verder hoop ik ( ja ik ben vroeg ) voor iedereen fijne feestdagen. wees gelukkig met wat je hebt. gezondheid is een groot goed. fijne dagen en een gigantisch goed 2014

jansje