Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-08-2005 11:03:34
Geldzaken & Recht

Zonnescherm verkeerd opgehangen

met een paar verlengde kapsteunen & chemische ankers, kan dit probleem opgelost worden.


( chemische ankers zijn verkrijgbaar bij de betere ijzerhandel/geen bouwmarkt en verlengede kapsteunen, kan de leverancier zonder problemen of bijbetalingen leveren, het lijkt mij dat de leverancier de extra kosten voor de verlengde kapsteunen incl. montage voor zijn rekening ,moet nemen, omdat hij erg grove fouten gemaakt heeft, of u moet in een vrij nieuw huis wonen, want ook daar kunnen dit soort problemen ontstaan, omdat de muur nog niet sterk genoeg voor het dragen van zonwering zijn.


een scherm van bijv. 5 meter met een uitval van 2,5 meter is toch al gauw zo´n 12,5 vierkante meter doek.


komt dit scherm bij een erkende zonwering leverancier vandaan? want deze hebben hun eigen brancheverenging ( vraag daarnaar bij leverancier ) of is dit scherm geleverd door een snelbinnenzijn leverancier ( leveranciers die meestal niet langer dan 1 of 2 jaar bestaan en dan verdwijnen ) zonwering leverancier kan iedereen worden ( vrij beroep ) en zonwering ligt bij de handelaren zo op voorraad te halen, omdat deze vooral in de winter gefabriceerd worden en dan in de zomer door elke beunhaas gekocht kunnen worden en na zulke zomers als dit jaar word dat probleem maar erger ( branche vereniging romazo bijv. )(kijk in de gouden gids )