Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

anwb
anwb - 04-12-2013 15:21:44
Auto & Vervoer

Auto verkopen via anwb

Geachte dames en heren,

anwb-leden geven in onderzoeken aan het verkopen van een auto lastig te vinden. zo twijfelt men over de juiste verkoopprijs, ziet men op tegen ingewikkelde onderhandelingen en heeft men geen zin in vreemde mensen aan de deur. de anwb autoverkoopservice neemt deze zorgen weg. via deze service biedt anwb haar leden de mogelijkheid om hun auto gegarandeerd binnen drie werkdagen te verkopen. het hele verkoopproces is volledig online af te handelen en na inlevering staat het geld al binnen 2 werkdagen op de rekening. dat allemaal zonder gedoe.

de anwb autoverkoopservice is een samenwerking van anwb met autorola. wanneer u een gegarandeerd bod aanvraagt wordt er door een geselecteerd netwerk van ruim 70.000 autobedrijven uit 31 landen biedingen uitgebracht. dit gegarandeerde bod ontvangt u 3 werkdagen later in uw e-mailbox.

om niet tegen verrassingen aan te lopen is het belangrijk dat u uitgebreide aandacht besteed aan het omschrijven van uw auto. zorg ervoor dat u de juiste gegevens van de auto opgeeft (incl. extra opties), maak duidelijke foto’s van uw auto, vermeld alle beschadigingen en breng deze goed in beeld. zo weten bieders precies wat zij van uw auto kunnen verwachten.

wat is het verschil tussen verkopen via de anwb autoverkoopservice en andere verkoopkanalen:
• particuliere verkoop: op advertentiesites ziet u soms behoorlijk hoge prijzen staan voor precies dezelfde auto als die u zelf wilt verkopen. bedenk echter wel: dit zijn maar vraagprijzen. het uiteindelijke bedrag kan in de praktijk een stuk lager uitpakken. daarnaast levert u dit meer gedoe op: kopers bellen, maken van een afspraak, komen wel of niet langs, gaan onderhandelen, willen proefrijden, het geld moet geïnd worden, etc.
• inruil bij de dealer: als u een nieuwe auto koopt doet de dealer een bod op uw huidige auto. maar verkijk u daar niet op. want een mooie inruilprijs betekent doorgaans dat u op de prijs van de nieuwe auto minder kunt afdingen.
• via de autoverkoopservice brengt uw auto wellicht minder op dan bij inruil. maar u heeft dan wel uw handen vrij. en een sterke onderhandelingspositie als u een andere auto gaat kopen. u kunt dan korting bedingen op de nieuwe auto. per saldo heeft u dan vaak toch een financieel voordeel.

mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dat verzoeken wij u om contact op te nemen met de anwb autoverkoopservice via info@anwbautoverkoopservice.nl. u kunt ook bellen naar 030-6020878.

met vriendelijke groet,
anwb autoverkoopservice