Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harry1958 - 05-12-2013 17:03:13
Voeding & Gezondheid

Thuis bloeddrukmeter

Helemaal eens met al het bovenstaande. inmiddels ben ik ook van alles op de hoogte en weet ik nu dat niet alle bloeddrukmeters de juiste waarde aangeven. maar heb er zelf nooit bij stil gestaan, zoals wellicht vele anderen dat er apparaten verkocht worden, die zo,n grote afwijking hebben als mijn meter. zoiets mag vind ik niet verkocht worden. ik vind, dat ik als consument ervan mag uitgaan dat alle verkochte apparaten binnen een bepaalde marge van zekerheid de juiste bloeddruk aangeven. vandaar dat ik niet op sites ben gaan zoeken naar verschillen, maar gewoon in de winkel heb geïnformeerd. en natuurlijk heb ik inmiddels veel vergeleken en ken ik witte jassen bloeddruk.
ik wilde dit onderwerp gewoon even onder de aandacht brengen, want er zullen vast meer mensen zijn die onwetend denken een prima bloeddruk te hebben.