Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-12-2013 18:32:03
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

O die heb je zeker wel.
er bestaat een windschade verzekering die je meestal neemt bij je huisverzekeringen.

het wordt alleen geen tornado maar windschade genoemd

ik denk wel dat men vaak betaald en als je er aanspraak op wilt doen dat de verzekering vaak moeilijk doet.

eigenlijk houden ze hun hand op maar als puntje bij paaltje komt dan proberen ze niks uit te keren.

lees het internet eens , zit echt niet normaal veel klachten over verzekeringen en het niet dekken van dingen waar consumenten wel voor zijn verzekerd dus ervoor betalen.

eigen erg triest allemaal wat men doet voor geld.
breuer schreef op donderdag 5 dec 2013, 19:03: dat er veel verzekeringen zijn dat is geen discussie waard want dat is gewoon een feit, maar voor de ene persoon is de ene verzekering belangrijk en voor de andere persoon een andere verzekering.

vergeet niet dat een verzekering die op het moment niet belangrijk voor je is, in de toekomst wel belangrijk kan zijn.ik denk op dit punt dat veel verzekeringen daarop in spelen op het onwetendheid wat er kan gebeuren in de toekomst.

het is na je eigen geweten of wat je belangrijk vindt te verzekeren maar wat belangrijk is kan snel veranderen door omstandigheden.

lijkt me erg logisch dat al je in miami woont dat een huis verzekering of tornado schade erg duur is, je zal daar vast een aparte verzekering hebben voor tornado's wat wij in nederland naar mijn weten niet hebben.