Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 07-12-2013 13:10:05
Auto & Vervoer

Verplicht schoorsteen vegen \bij gaskachel gebruik?




@tar


u bent niet alleen aantoonbaar feitelijk erg eigenwijs, maar ook nog eens gevaarlijk (financieel) kortzichtig en dom bezig...


grappig dat uit uw pen te lezen.

hoewel het u niets aangaat, het volgende: ik woon in een eengezins tussenwoning, mijn gasverbruik voor verwarming en warm water, 120 liter gasboiler, is ca. 1.000 m3 per jaar. geen een cv monteur maakt mij wijs dat ik met een nieuwe minder zou verbruiken.

ik stel het op prijs dat u zich zorgen maakt over mijn veiligheid, maar dat is echt overbodig. ook uw zorg over mijn financiën is dus niet nodig.

volgens mij heeft u een beetje te veel naar de sterke verhalen van uw kennis geluisterd inzake verzekeringsmaatschappijen. elk beroep ken zijn sterke verhalen, maar u weet die moet je met een kilo zout nemen.

maar nogmaals. het topic gaat er over wat in een polis zou staan ten aanzien van het vegen van de schoorsteen.