Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sandra1983
sandra1983 - 10-12-2013 18:22:06
Auto & Vervoer

Veel problemen volkswagen t5 2005 128 kw

Hier sandra met een reactie over onze vw transporter 128kw 10-2008 altijd dealer onderhouden !!!
toen de bus 4 jaar en 3 maanden oud was moesten we weggetakeld worden uit de stad omdat een pompverstuiver kapot was gegaan, dit schijnt normaal te zijn bij dit type bus ! de km stand was toen 121.000 km. op onze vraag of de andere pompverstuivers binnenkort ook stuk zouden kunnen gaan kregen we van de werkplaatschef zonder enige schroom te horen dat dit zeker wel zou kunnen.
het was een kwaal bij dit type motor. garantie kregen we niet want dat was maar tot 4 jaar, ook als het fabrieksfouten zijn . ruim 1200 euro armer vertrokken we weer uit de garage betaald voor een pompverstuiver. op 130.000 km ging onze bus s morgens steeds slechter aanslaan , weer naar de garage, en weer bingo ! er moest een nieuwe cijlinderkop op , wat blijkt, de stalen pompverstuivers trillen in de aluminum kop de gaten waar ze inzitten ovaal. ook een kwaal bij dit type motor. en dan komt er lucht in het sijsteem .de werkplaatschef vertelde eerlijk dat de enige goede oplossing was een cijlinderkop met stalen bussen erin, dan kon het niet meer gebeuren. als je weer een orginele cijlinderkop zou nemen zou je 130.000 km later weer hetzelfde hebben. dus een kwaal weer ! wij gekozen voor een cijlinderkop met stalen bussen, kosten; 4200 euro ! maar omdat we wisten dat de pompverstuivers, er zaten er nog 4 oude in van 1200 euro per stuk, ieder moment het ook zouden kunnen begeven de bus als een speer weggedaan, wat een rampenbus en de dealer staat erbij te lachen. nee volkswagen daar zijn we helemaal van genezen, nooit meer !

wij waren ruim 5000 euro armer aan reparatie's waar we nix aan konden doen omdat het kwalen zeg fabrieksfouten zijn van de fabriek, en de dealer zowel als de fabriek laten je letterlijk in de stront zakken. nooit meer een vw !!!