Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sh
shine - 13-12-2013 12:22:22
Geldzaken & Recht

Overgang friesland bank naar rabo

Toch even een extra alert punt.

bij mij verloopt het dus niet zo soepel. vooral mbt de belastingdienst.
denk hierbij aan zorgtoeslag (en/of andere toeslagen), belastingaangifte, wegenbelasting etc.
dit verloopt ook allemaal via verschillende kanalen, ondanks dat het via een en dezelfde belastingdienst verloopt.
van de wegenbelasting heb ik nog steeds geen machtigingsformulier ontvangen.
gisteren post inzake zorgtoeslag. tsja, waar maken ze dit dan naar over? dus hola gebeld. daar stond het oude frsl rekeningnummer nog. dus,....aan laten passen. tevens heeft ze het voor de rest inzake belastingen (inkomstenbelasting en aanverwante) ook aangepast, maar niet voor de wegenbelasting. dat kon ze niet, betreft een ander onderdeel. dus werd ik naar betreffende afdeling doorverbonden. (wegenbelasting)
verteld dat ik machtigingsformulier nog steeds niet had ontvangen. check, bleek dat frsl rekeningnummer nog steeds bij hun in systeem staat. mag ze niet zonder handtekening wijzigen. dus ze zal opnieuw machtigingsformulier toesturen.

tsjonge, jonge,....je zou toch denken belastingdienst is belastingdienst, maar klaarblijkelijk niet.
kun je mbt de zorgtoeslag en inkomstenbelasting e.d dit gewoon telefonisch doorgeven, zij controleren dan of het allemaal klopt en krijg ik daarover via de post dan nog bericht, werkt het bij de wegenbelasting totaal anders.
pfffffff,......hier word ik ook een beetje moe van. nog los van die hele overstapdienst die dus zeker niet bij iedereen goed functioneert.

rekeningnr loon is inmiddels aangepast en gaat goed.

dus toch en wederom wil ik er even op wijzen dat sommige zaken goed gaan maar andere zaken niet. controleer het allemaal dus goed. vooral wat betreft belasting aanverwante zaken!