Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fi
fisbel - 17-12-2013 23:25:26
Geldzaken & Recht

Oplichting zorgtoeslag.nl

De belastingdienst heeft verschillende routes uitstaan via welke de zorgtoeslag of een andere toeslag kan worden aangevraagd. men wil het de toeslagaanvrager zo gemakkelijk mogelijk maken. recent is er een aanvraagroute geopend waarbij ik heel even dacht: daar heb je die 'slimmerds' weer. maar deze route voor aanvraag van de toeslag ging wel via de belastingdienst zelf. zie hieronder.

bij zorgtoeslag.nl is het fnuikende het gemak waarmee de toeslag kan worden aangevraagd. drie stappen doorlopen en ... klaar is kees. dat het geld kost zie je pas als je op veelgestelde vragen klikt en wel specifiek of de aanvraag geld kost. misschien dat er aan het eind nog een waarschuwing komt, maar stap 3 durf ik niet goed te zetten uit angst dat het ook mij geld gaat kosten (.....)

hier de gratis aanvraagmogelijkheid in een nieuw jasje gestoken via de belastingdienst:
klik http://www.mijntoeslagen.nl/belastingdienst-toeslagen/">hier