Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 18-12-2013 16:56:36
Geldzaken & Recht

Oplichting zorgtoeslag.nl

Je kunt natuurlijk ouderwets telefoneren met de enig echte belastingdienst.
je moet wel geduld hebben; vanmorgen na een half uur wachten eruit gegooid, daarna via hun antwoordapparaat melding dat er een storing was; daarna berichtje dat er zoveel mensen in de wacht stonden dat ik op een later moment moest bellen, maar uiteindelijk na 5 minuten wachten en echt mens aan de lijn.
ons probleem was dat we gisteren een brief kregen dat we geen zorgtoeslag mee krijgen omdat we samen teveel inkomen hebben (2 xaow en één minimini-pensioentje). met bsn numnmer bij de hand een en ander uitgelegd en 't was inderdaad een foutje hunnerzijds. ze schatten het inkomen wat hoger en en kunnen dan nadien alsnog een bedrag storten. gebeurt nu niet meer; we krijgen een nieuwe brief met de bevestiging dat we recht hebben op zorgtoeslag en het is in orde. 't kan dus zo goed geregeld worden. netjes te woord gestaan door vriendelijke dame.