Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fi
fisbel - 19-12-2013 13:02:14
Geldzaken & Recht

Oplichting zorgtoeslag.nl

Een update:
zojuist met de belastingtelefoon gebeld. de site: www.mijntoeslagen.nl was niet bekend. de medewerker heeft de site vluchtig bekeken en was het met mij eens dat het verdacht is dat er om een e-mailadres met gebruikersnaam + wachtwoord wordt gevraagd. aanvankelijk werd er om een digid gevraagd – aanklikken lukte overigens niet.

de medewerker heeft overleg gepleegd met een collega.. mijn melding wordt doorgegeven en er zal met hogere echelons bekeken worden wat er gedaan kan worden om deze site verwijderd te krijgen.

het bestaan van zorgtoeslag.nl en huurtoeslag.nl is uiteraard wel bekend bij de belastingdienst.
er schijnen veel klachten over binnen te komen, maar er is niet veel aan te doen. een intermediair mag tenslotte zijn diensten (tegen betaling) op internet aanbieden.