Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sandraz1971 - 23-12-2013 12:23:52
Geldzaken & Recht

Oplichting zorgtoeslag.nl

Mijn zoon heeft ook via zorgtoeslag.nl zijn zorgtoeslag aangevraagd. ze willen dat allemaal zelf regelen en gaan googlen. jsks administratie die deze domeinnaam puur en alleen gebruikt om geld van deze jongelui binnen te hengelen zijn natuurlijk niet netjes.
ik had dus gewoon mijn zoon moeten assisteren bij de aanvraag, maar weet ik veel dat dit soort gasten zgn diensten aanbieden, en zoon maar denken dat de belastingdienst zelf 24, 50 vroeg voor de aanvraag. dus opeens zag ik de afschrijving en boos de belastingdienst gebeld. die vertelde mij van deze mensen en kregen dientengevolge nogal eens boze telefoontjes.
. ik heb het bedrag gestorneerd, het bleek ook een doorlopende incasso te zijn! ipv eenmalig, wat zij beweerden. mijn zoon kreeg de volgende dag meteen email met administratieve kosten die zouden volgen, terwijl ik die mensen al, nadat ik deze rubriek gelezen, gemaild had met het feit dat ik gestorneerd had, de regels voor doorlopende incasso bij consuwijzer toegevoegd en dat ze me maar een factuur moesten sturen. en echte grote mensennipv 17 jarigen moesten adviseren.
de factuur hebben ze gestuurd en dien ik binnen 7 dagen te betalen, anders volgen er administratieve kosten poehpoeh. vanaf 18 december, het is kersttijd dus de post doet er wat langer over, dus mwah niet echt netjes. ik heb net betaald en wenste ze veel plezier met hun 24.50. want het gaat mij niet om het geld, maar veel mensen die toeslagen nodig hebben, krijgen dat omdat ze niet zwemmen in het geld
ik heb over dit bedrijf zowel bij klachten.nl als bij consuwijzer een klacht ingediend en nagevraagd of hun werkwijze niet een béétje laakbaar is. ik persoonlijk word er misselijk van

ik kan nu alleen maar iedereen waarschuwen voor zorgtoeslag.nl aka jsks administratie in oud beijerland (ik geloof dat zij ook de domeinnaam huurtoeslag hebben)