Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sandraz1971 - 23-12-2013 13:10:40
Geldzaken & Recht

Oplichting zorgtoeslag.nl

Ik zeg toch dat ik er naast had moeten zitten, maar ik weet ook dat een puberbrein soms niet werkt zoals bij een volwassen. daarom gaat het zo vaak mis bij deze doelgroep in deze zaken, en dat weten ze dondersgoed (wellicht bent u het zelf wél, zo fel reageren, leest u zelf wel goed) een puber is idd geen klein kind, maar volgroeid zijn ze dan volgens de wet, maar ze zijn niet zo goef in het doorscrollen naar beneden om de tijd te nemen eens goed te lezen. zij lezen die aantrekkelijk uitziende 3 stappen en start nu.
boos was ik op de belastingdienst, die hier niets mee te maken bleek te hebben, van dit bedrijf en de opzet word ik voornamelijk misselijk.

dus ouders;
gewoon naast je kind zitten en de goede site invullen, ja inderdaad. ! mijn zoon heeft zijn les geleerd.

ik heb geen belastingconsulent nodig, gelukkig. en mocht ik die nodig hebben regel ik die niet via internet. ik kan heel goed zelf formuleren invullen. hoef ik niemand voor te betalen.
ik heb de voorwaarden natuurlijk wel gelezen, ik heb ze vandaag voor hun diensten betaald, maar in hun voorwaarden blijft een leugen staan en dat is die zgn eenmalige incasso.
want ze deponeren wel een doorlopende incasso. en dat is het grootste deel van deze klacht. dat ze zich niet aan hun eigen algemene voorwaarden houden en dan daar geen antwoord op willen geven.