Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fi
fisbel - 23-12-2013 13:20:21
Geldzaken & Recht

Oplichting zorgtoeslag.nl

Via zorgtoeslag.nl en huurtoeslag.nl kunnen deze toeslagen worden aangevraagd. er wordt wat info meegegeven, waardoor het lijkt alsof deze informatie van de belastingdienst komt. nieuw in dezen (vanaf 18 december 2013) is mijntoeslagen.nl klik http://www.mijntoeslagen.nl/toeslagen-algemeen/">hier

hierboven is over deze site het een en ander te lezen. deze site is echter een aanvullend product van jsks administratie oud-beijerland. met op de hoofdpagina links de link naar de belastingdienst toe. en rechts de link naar zorgtoeslag.nl inclusief de mededeling: direct aanvragen. en met het logootje van digid – mijn toeslagen / inloggen. inloggen via dit logootje kan niet. dan zou er ook regelrecht sprake zijn van fraude / oneigenlijk gebruik.

het verwarrende is ook dat bij googelen: www.mijntoeslagen.nl je doorgelinkt wordt naar het goede kanaal, de belastingdienst zelf. maar als je www.mijntoeslagen.nl als url ingeeft, kom je bij de jongens uit oud-beijerland terecht. bekijk http://www.jsks.nl/index.php/particulieren">hier een fotootje en hun site.

ik heb de belastingdienst van deze site mijntoeslagen.nl op de hoogte gesteld. zij kenden de site niet en zouden onderzoeken of de site bonafide is.
een tv-item in tros radar zou te overwegen zijn. geen oplichting of toch een beetje. als genoeg forumleden onderstaand formulier invullen en er wordt via tros radar publicatie aan gegeven komt er misschien een eind aan deze commerciële uitbating.
lees http://www.trosradar.nl/paginas/contact/">hier