Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harryromijn - 23-12-2013 13:34:46
Huishouden & Energie

Thermostaat combiketel

Verwarmen van een ruimte is net zoiets als een waterniveau handhaven in een lekke regenton dmv kraan minder of meer open. hoe hoger het waterniveau in de ton, hoe harder het door de gaten eruit spuit, dus hoe verder de kraan open moet om toch dat hoge niveau te houden.

als je huis wat warmte-isolatie zo lek is als een vergiet, zal alles snel afkoelen en heb je 's morgens weer veel warmte- inbreng nodig om het weer te harden te maken. laat je 's nachts de temperatuur ver dalen, dan heb je de volgende dag weer veel warmte nodig. maar... bij +10c lekt minder warmte weg als bij + 18 c. naar welke temp. je het laat dalen: moet je zelf weten. hangt ervan af, welke koudeschok je accepteert, als je er 's nachts uit moet.

mijn huis is fors geïsoleerd. thans ( 22dec) ca 20:00u 21c is.. en de verwarming uit, is het de volgende morgen afgekoeld naar.. 19,4 c of zo. als overdag het zonnetje schijnt, wil het wel eens gebeuren, dat we om 15:30 pas de verwarming aandoen.
kwestie van investeren tijdens de bouw en niet daarna maandelijks betalen.