Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 23-12-2013 20:31:14
Geldzaken & Recht

Aanmaningskosten h&m

Uit de voorwaarden:

acceptgiro/maandfactuur

h&m behoudt zich het recht voor om een controle uit te voeren bij een aankoop die wordt betaald via een acceptgiro of een maandfactuur. op basis van de verkregen informatie kan h&m een alternatieve betaalwijze aanbieden of de bestelling annuleren. bij bedragen die boven je bestedingslimiet uitkomen, kunnen we eisen dat de bestelling onder rembours (cod, cash on delivery) wordt verzonden. in dat geval betaalt h&m de rembourskosten.

de acceptgiro bij de bestelling gaat automatisch over in een maandfactuur als het openstaande bedrag op de vervaldatum niet is betaald. als je niet op tijd betaalt, dan brengen wij aanmaningskosten in rekening die kunnen oplopen tot €13,50.


zie hier de reden waarom u wèl moet betalen.