Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-12-2013 20:52:56
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

Keurmerken stellen niet veel voor.
china probeert ook veelal keurmerken te krijgen en alsnog is het niet van hoogstaande kwaliteit ofzo

voor geld lukt alles, alles draait om pegels.

misschien in sommige eu-landen minder, ik kom zelf uit griekenland, maar voor geld worden de wetten graag even aangepast als je snapt wat ik bedoel.keurmerken verzwakken omdat china bijna alles produceert en china liever minder kwaliteit maakt dus die normen verzwakken dan automatisch.

ik denk neit dat ze een economie kapot willen maken allemaal vanwege een keurmerk.



f.torres schreef op maandag 23 dec 2013, 10:08: wat ik er van weet zitten er behoorlijke strenge regels bij de europese keurmerken.er worden zelfs testen gedaan op materialen f het bij een bepaale temperatuur schadelijk kan zijn.

kinderen hebben natuurlijk de neiging om dingen in hun mond te doen, hierdoor zouden er giftige stoffen vrij kunnen komen, dit soort tests voeren ze onder andere ook uit.
ook wordt er getest op levensduur, hier worden hele uitgebreide tests mee gedaan van laten vallen, gooien, duwen, rijden etc etc.zelfs sommige keurmerken kijken of het diervriendelijk is vanwege duurzaamheid.alleen omtrent gezondheidsrisico's van dieren wordt er niet getest.

hier kunnen de meeste continenten echt van leren hoe er in europa met keurmerken afgifte omgegaan wordt..

quote=ashraf schreef op zaterdag 21 dec 2013, 18:39]ik ben blij dat de europese unie richtlijnn stelt voor invoering naar europa en nederland, anders was echt alles troep geweest.weet je hoeveel kinderen er jaarlijks sterven in china door alle rotzooi die ze verwerken in spullen om te bezuinigen.ook india is zo'n land waarbij ze hun eigen schoonmoeder nog verkopen voor geld.
die mensen zijn harteloos en doen echt alles voor geld
keurmerken zouden ook wat meer moeten doen aan kinder labor.er werken zoveel kinderen dag en nacht aan producten terwijl ze gewoon kind moeten kunnen zijn en zich moeten kunnen ontwikkelen.toch dragen veel van dit soort producten een keurmerk.

dit vindt ik echt schandalig en mensen maar klagen dat men niet meer hartelijk is tegenwoordig.
wie respect wilt moet anderen ook met respect behandelen. quote=rich mouse schreef op vrijdag 20 dec 2013, 13:35]ik snap je reactie wel.

china timmert aardig aan de weg, mijn neef heeft een bouwbedrijf en alles wat zij kopen bij de groothandel stat made in china op.

je zou kunnen zeggen dat alles wat je om je heen ziet, 3 kwart chinees is.
niet dat het slechte mensen zijn of zo, maar china heeft er een handje van om dingen nate maken in een slechte kwaliteit en de gezondheid van mensen interesseert ze helemaal geen hal.
het is dat er controles zijn waardoor ze dingen op het randje aanpassen, maar als er geen controles zouden zijn wat in china overigens een stuk minder is maar wel scherper wordt echt heel wat dod zouden vallen.

ze zeggen niet voor niets: money makes the world go round

breuer schreef op donderdag 19 dec 2013, 18:39: jongens , lekker boeiend zo'n keurmerk.
dit is ook niet echt nauw genomen en helemaal niet zo'n ce gs keurmerk, de meeste verrotte chinese speelgoed is ook in het bezit van dit keurmerk.

het is gewoon weer een manier om geld te verdienen.
vroeger stelde een keurmerk veel meer voor tegenwoordig komt bijna alles uit china, maar waarom komt dat alemaal dan binnen in de eu ! omdat de normen verzwakt zijn want anders zou alles veel duurder zijn , de keurmerken passen zich aan aan chinese producten.wat vroeger niet erked en goed gekeurd zou worden, ordt nu wel gewoon goedgekeurd.

china verpest de hele markt. beter wat meer betalen en kwaliteit als je het mij vraagt