Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sl
slobberbone - 23-12-2013 23:14:26
Huishouden & Energie

Thermostaat combiketel

[quote=frans1954 schreef op maandag 23 dec 2013, 21:58][quote=slobberbone schreef op maandag 23 dec 2013, 21:26][quote=van leyden schreef op maandag 23 dec 2013, 21:02]denk dat s nachts rond de 18 graden het meest economisch is.
ook voor het comfort, want zoals gezegd door een ander forumlid>> met een goeie ketel is het binnen een paar minuten warm.
nog een opmerking, heb je twee of meer radiatoren in de woonkamer. dan is het beter om ze allemaal open te zetten, temperatuur moet je regelen met de thermostaat.

waarom 18 vinden wij veel te warm om te slapen 16 is ook prima.

waarom stoken terwijl je slaapt daar is niks economisch aan :(

wat u vind is niet belangrijk, de vraag ging over of het economisch was verder niet.

zeker niet belangrijk, met ons verbruik behoren wij tot de 5 % laagste gasverbruikers van nederland. en onze gezinstelling maakt verbruik nog bijzonderder dus enige kennis is hier wel aanwezig.