Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 24-12-2013 17:49:23
Vakantie & Reizen

Vrij te ontvangen ned publieke omroep

Wat hebt u al betaald tot september? het stb pakket? dat wordt echt wel verrekend. maar die aanbieding die ik kreeg is natuurlijk deels flauwekul. want men moet er gebruik van maken vóór 31 december 2013. aan de andere kant, als je dan twee jaar neemt, betaal je het ene jaar de helft en het andere eigenlijk de volle mep, omdat je zeven maanden voor niets betaalt. er zal ook beslist "pakket activeringskosten" betaald moeten worden.

de administratie van cd is een puinhoop. ga er beslist niet over bellen, want dan wordt het helemaal een zooitje.

ze stuurden dit aan mij, terwijl ik die kaart allang opgezegd heb. ben nog met over een andere kwestie met hen bezig, ik weet niet hoeveel mails en ook telefoontjes van hun kant, "nu komt het echt in orde". maar niet heus, je moet blijven aanhouden en een lange adem hebben.

dit aanbod staat uiteraard niet op hun site, want is voor bestaande klanten, of "slachtoffers". ;-)