Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
lamb - 27-12-2013 15:19:57
Geldzaken & Recht

Post

Ik vrees dat u de dupe bent geworden van een zoveelste wanprestatie van de brievenpost van tntpost.
het klinkt misschien wat raar, maar de pakketdienst van tntpost is (mijn ervaring althans) veel veiliger en betrouwbaarder dan de brievenpost.
een tip zou kunnen zijn om iets waardevols per pakket te verzenden (evt. verzekerd). ook al is het slechts een brief of een klein voorwerp.
de kans dat het dan compleet aankomt is vele male groter dan de brievenpost.

zelf had ik laatst tweemaal een lege, beschadigde enveloppe ontvangen, waar een klein plat artikel in zat (een opwindsleuteltje). enveloppe was aan de zijkant uitgescheurd en de inhoud was er uit.
klacht ingediend, etc etc, maar uiteindelijk bleef het alleen bij excuses. waar de inhoud gebleven is, is mij een raadsel.

gelukkig kan het ook nog ietsje beter: mijn anwb lidmaatschapskaart van 2014 zat in een plastic zak van tntpost omdat de enveloppe stuk was gegaan met een excuusbrief.
ook afgelopen maand hetzelfde (plastic zak met excuses) en een kapotte enveloppe met een sd-card er in. gelukkig had ik de verzendster gewaarschuwd en was de card extra ingepakt en aan de binnenzijde van de enveloppe vastgeplakt. gelukkig zat deze er dus nog in.

dit los van mijn post welke op een ander adres en/of te laat wordt bezorgd en de post die ik in mijn bus krijg en bestemd is voor anderen. die bezorg ik dan zelf maar.
dat laatste kan ook nog in uw geval gebeurt zijn....

kortom, in elk geval klacht indienen en voortaan, zaken van grote waarden, per verzekerd pakketje verzenden.