Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 29-12-2013 19:25:16
Voeding & Gezondheid

Zwarte piet

Ach, degenen die wat te mekkeren hebben over of een fantasiepersoon te donker of te licht is, hebben niet alleen een enorm minderwaardigheidscomplex, maar schreeuwen om aandacht.

zij moeten niet de media opzoeken, maar een psycholoog raadplegen.... voor zover dat natuurlijk in de aanvullende verzekering zit. anders beginnen ze daar weer over te mekkeren, want het aantal behandelingen (wat mogelijk) in de basisverzekering zit is m.i. niet voldoende voor die gasten.

en degenen die het over discriminatie hebben, moeten eens in die landen (of rijksdelen) gaan wonen, waar de meerderheid niet blank is. u zult er versteld van staan, wie wie discrimineert. maar dat terzijde......