Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zyukichan
zyukichan - 29-12-2013 21:18:00
Geldzaken & Recht

Airmiles komen al na 3 jaar te vervallen. ordinaire diefstal dus.

Ik ben het helemaal met je eens, peedee.
mijn oma en moeder hebben een héél lange tijd airmiles gespaard. samen hebben ze 55.000 airmiles gespaard. nu hebben we ons airmiles account gekoppeld aan het internet (jaja, die spaarde al voordat dát er was..) en nu kunnen we het gelukkig inwisselen.

het bericht dat je airmiles binnen een bepaalde tijd moet uitgeven schokt mij wel. het is wél stelen van anderen. ik vind het al schandalig hoe bol.com met airmiles om gaat, maar dit slaat alles. hoe kan airmiles verwachten dat mensen binnen 3 jaar genoeg airmiles. waarom is het stelen? simpel. je betaald voor een product, bijv. bij albert heijn, en een deel van dat geld wordt gemaakt in 'airmiles'. die airmiles krijg jij vervolgens binnen. de airmiles kan je inwisselen voor andere producten of activiteiten zoals een filmkaart of een dag naar de efteling. mijn moeder en oma hebben dus zo'n 550 euro aan airmiles gespaard. nu ineens moet er een tijdsdruk achter zitten? waar sláát dat op? nu ineens worden we gepusht ons geld (airmiles) uit te geven? for what reason? de reden die airmiles hiervoor geeft slaat nergens op. als je vindt dat mensen meer airmiles uit moeten geven of als je denkt dat mensen niet weten hoe het moet, maak dáár dan reclame over in bijvoorbeeld de albert heijn. ik weet zeker dat veel meer mensen er wat mee zouden doen als ze weten hoe airmiles werkt.

airmiles zijn dus géén onzin. het is gewoon geld dat is omgezet in tegoed waarmee je nuttige dingen, vind ik, voor terug kunt krijgen. voor 950 euro heb je al een filmkaart: gratis naar de film.