Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lekkerisdat
lekkerisdat - 30-12-2013 18:26:51
Geldzaken & Recht

Post nl

Sowieso nooit post versturen in het weekend, enkel nog (op de bus doen) maandag tot en met woensdag.
nu jaarlijks de tarieven (gaan) stijgen met ongeveer 10 procent wordt het steeds onaantrekkelijker om nog post te versturen.

bij postnl tellen enkel nog maar 2 dingen; aandeelhouders tevreden houden en 'n directie die de zakken vol met centjes kunnen stoppen. post bezorgen is een bijzaak geworden..
dit fenomeen gaat niet gauw veranderen, aangezien ze klachten daar sowieso niet serieus nemen en er 'n directie zit die enkel om centjes geeft..
wat je enkel nog kunt doen is je, online, aanmelden bij 'n marktonderzoeksbureau zeer regelmatig houdt postnl via die soort bureaus enquêtes. vrij recentelijk nog heeft postnl 'n onderzoek gedaan waar het ging over betrouwbaarheid, kerstzegels, merkbekendheid etc. heb ze wederom tot op het bot afgezeken (gewoon eerlijk geweest dus en heerlijk om te doen plus dat je er nog centjes voor krijgt ook :-)) wie weet gaan ze op die wijze ooit het licht zien..