Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sekrepatoe
sekrepatoe - 03-01-2014 15:14:42
Computers & Telefonie

Kan je een virus meedownloaden als je norton geinstalleerd hebt?

[quote=gsm schreef op vrijdag 3 jan 2014, 14:55][quote=sekrepatoe schreef op vrijdag 3 jan 2014, 14:04]is het mogelijk dat er een virus geinstalleerd wordt terwijl je norton hebt?
ik heb nooit last van iets norton houdt alles tegen en waarschuwd om niet verder te gaan
norton werkt net als de politie tijdens het oudejaar.
alles wat verdacht is proberen op te pakken. helaas kunnen daar onschuldigen (valse positieven genaamd) bij zitten. bovendien kunnen in de praktijk nooit alle daders voor 100% in de kraag gevat worden. er kan dus wel eens wat door de mazen van het net slippen.

norton is goed, maar geen enkel product levert gegarandeerd volledige bescherming
dat je nergens last van hebt zegt ook helemaal niets. de onzichtbare virussen en nieuwste nog onbekende virussen, die zich nog steeds op de computer kunnen verschuilen, zijn juist het gevaarlijkst. scan ook eens aanvullend met mbam (eerst updaten) en met de nieuwste adwcleaner.