Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 03-01-2014 22:13:36
Winkels & Webshops

Boodschappen bezorgen

[quote=valerius-2 schreef op vrijdag 3 jan 2014, 19:08]schijnbaar woont u in een gebied die minder goed bekent staat, en daar zijn zulke maatregelen voor nodig om veilig u boodschappen thuis te bezorgen.

hoe komt u daar nu bij!

@anna42, het is inderdaad jammer dat ze (nog) niet in uw postcode gebied bezorgen. maar het staat vast op de site welke gebieden er bezorgd kan worden. is ook geen misleidende reclame, eerlijk gezegd. ze kunnen moeilijk in een ster-blok of bij de commerciƫlen vermelden waar wel bezorgd kan worden. maar hier zijn genoeg supers die, zonder "bezorgdienst" bij navragen het gerust thuis willen bezorgen, met bezorgkosten. is dat niet mogelijk in uw buurtsuper? als service?