Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-08-2005 08:04:34
Voeding & Gezondheid

Is oud brood gezonder?

in onze familie zijn heel wat soorten maag- en darmklachten. we hebben nog nooit van een arts of diƫtist gehoord dat we beter wat ouder brood konden eten omdat het beter verteerbaar of gezonder zou zijn. wel dat bruin brood de voorkeur heeft omdat er meer ruwe stoffen in zitten die beter voor je darmstelsel zijn en meer vitaminen en mineralen wat weer beter voor je hele lichaam is.


volgens mij, als oud brood gezonder zou zijn, is het verschil zo klein dat  het niet echt uit maakt of je vers of oud brood eet. wel ken ik mensen die liever wat ouder brood eten omdat ze vers brood in hun mond te plakkerig vinden. ik zou dus gewoon eten wat je het lekkerst vind. smakelijk eten is ook beter voor het geestelijk welzijn.


groetjes en eet smakelijk, joke.