Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ltmvz
ltmvz - 07-01-2014 13:27:20
Geldzaken & Recht

Essent heft boete

In de tussentijd nog een nieuw bericht van essent ontvangen. de taalfouten laat ik staan, de naam van mijn vriendin uiteraard niet. ook nu weer gebruiken zij de naam van mijn vriendin, maar ze richten zich tot mij.

geachte heer, mevrouw …,

in uw e-mail van 3 januari 2014 geeft u aan dat u een reactie wenst op een door u gestelde stelling. graag geef ik u in deze e-mail een reactie.

u stelt het volgende:

als ik een bericht stuur en een vraag stel aan essent (via het contactformulier, begin oktober) over een openstaande factuur van mevrouw … moet essent een reactie sturen naar mij, en niet naar mevrouw ….

met deze stelling is essent het niet eens. mw. … is contractant en daarmee verantwoordelijk voor wat er gebeurt binnen haar leveringsovereenkomst. om deze rede zal essent zolang de overeenkomst loopt de correspondentie richten aan mw. ...