Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ltmvz
ltmvz - 07-01-2014 15:27:57
Geldzaken & Recht

Essent heft boete

[quote=mahadma schreef op dinsdag 7 jan 2014, 13:40]verder heeft uw vriendin het over overstappenwaar leest u dat nu weer? mijn vriendin is nog niet aan het woord geweest.

@alfatrion: neen, ik heb geen machtiging.

ik heb gewoon duidelijk uitgelegd waar het over ging en waarom ik reageerde in haar plaats. als je een contactformulier invult mag je toch aannemen dat ze dan de gegevens zien staan van degene die het heeft ingevuld en verzonden? desnoods laten zij mij dan weten dat zij om privacy redenen, of weet ik wat, deze zaak niet met mij kunnen afhandelen.

bovendien heb ik alleen maar gevraagd: "wat nu? hoe handelt essent dit af?". dat heeft niets met privacy te maken en kan ook in zijn algemeenheid beantwoord worden, bijvoorbeeld "wij voeren de automatische incasso nòg een keer uit", of weet ik wat.

@tijger1: "na constatering van die onterechte stornering is toch het eerste wat men doet, betalen en niet gaan mailen en afwachten".

als het een rekening aan mij was geweest was het zo gegaan, maar bij mijn vriendin gaat dit allemaal uiterst moeizaam. zij zegt dan tegen mij dat het al lang betaald is, bij voorbeeld. ik moet dit soort dingen dus, met heel veel moeite, volgen, omdat zij anders in nog veel ergere problemen komt. graag enig begrip.