Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

al
alrik - 08-01-2014 20:12:23
Voeding & Gezondheid

Eigen risico voor trekken verstandskies

[quote=tijger1 schreef op woensdag 8 jan 2014, 19:26]
het heeft niets met het ziekenhuis van doen of met de vorm van declareren. het ligt aan uw tandarts dat hij dus die verstandskies niet wilde trekken.

u bent met uw tandverzekering verzekerd van hulp door een tandarts en specialistische zorg door een kaakchirurg, valt daar niet onder.

dus zoals zoekster al schreef een flinkere tandarts opzoeken.
in mijn aanvullende polis staat wel beschreven dat kaakchirurgie volledig word vergoed. vandaar dat ik het afdoe op de vorm van declareren.

maar goed, weet iemand nog een tandarts die een verstandskies, die tegen de aangezichtszenuw aanligt en onder de andere kiezen is gegroeid eruit durft te halen hou ik me aanbevolen ;)
het ging ook absoluut niet om een simpele ingreep dus kijk mijn tandarts daar niet op aan.

de (aanvullende) polis deed mij in ieder geval vermoeden dat het vergoed zou worden. maar de zaak is me nu wel duidelijk.