Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 09-01-2014 11:48:03
Voeding & Gezondheid

Eigen risico voor trekken verstandskies

Zoekster bedankt.

@alrik

mijns inziens hebt u zeker een punt. in veel eerdere reacties ging ik eigenlijk uit van de "normale" gang van zaken bij een tandartsverzekering, waarin de kaakchirurg na verwijzing door een tandarts, onder de basisverzekering valt. niet eerst de polis bestudeerd sorry.

tenslotte staat bij ditzo behandeling door de kaakchirurg echt benoemd bij de vergoeding, en blijkbaar in 2013 ook nog 100%. ook chirurgische behandelingen worden vergoed. wat wil men eigenlijk nog meer?

op de nota's van mijn verzekeraar staat altijd precies wat en door wie iets is gedaan. uw ziekenhuis hoeft helemaal geen fraude te plegen, als zij simpel willen verklaren wat voor arts en wat voor behandeling daar verricht is. dat is dus gewoon onwil.

dat ditzo, als de omschrijving slechts "ziekenhuiszorg" is, niets ten laste van de aanvullende verzekering brengt, is logisch. mijns inziens moet u dus ook bij het ziekenhuis zijn om een aanvullende verklaring te krijgen. de gegeven link is daarvoor niet het kuiste adres, dat hebt u nodig bij een klacht over een zorgverzekeraar.

ik denk dat u beter terecht kunt bij het college voor zorgverzekeringen.

succes.